Ikke kategoriseret

Back on track! (Igen)

Nå ja, så skrev jeg i sidste uge et blog oplæg om at nu var jeg her og alt var godt, lovede guld og grønne skove og en masse opdateringer, og så hørte i ikke mere. Snydt igen! Ha ha. Ej.. Det var ikke bevidst, men det hele har drillet den sidste tid, min mobil gik død og min mobil bruger jeg rigtig meget til at forforfatte blogoplægs løbende, som tanker og ideer pludselig rammer (godt tip til den fremtidige blogger). Det, kombineret med at jeg røg lidt bagud i skolearbejdet og mere downtime på siden, gjorde at jeg lige trak den LIIIIDT længere.

MEN nu er jeg her, med ny mobil og som altid masser af skrivelyst, jeg har savnet det og jer rigtig meget, det er så hyggeligt med alle jer der gerne vil følge med! Og der sker rigtig meget i den kommende tid, jeg er startet i en duel med min bedre halvdel Søren om at tabe os, startende fra i morgen af med ugentlige vejninger og pengepræmier til vinderen (hvad er mere motiverende end penge) også bliver jeg om 14 dage interviewet til en større artikel i berlinske tidende og jeg glæder mig HELT VILDT! (Jeg skal nok uddybe senere)

Men ellers så går det hele stadig forrygende, Zilas bliver så stor, kan både grine og smile, trille og er den sejeste til at holde hovedet. Drengene er bare så gode og min kære lille Zacharias er i forstadiet til at smide bleen. Tiden flyver, på mandag bliver Felix 2 år. Fuck! Jeg kan SLET IKKE følge med, hvor kliché-agtigt det end lyder.

Nu vil jeg kæmpe mig tilbage til skolearbejdet og fremtidige oplæg og blot lade jer vide at jeg altså stadig er her. Husk at i også kan følge med på instagram <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar