Ikke kategoriseret

Zilas har aldrig lagt i en barnevogn.

Ja mange undres når jeg siger det, for Zilas har aldrig lagt i en barnevogn, heller ikke i 2 minutter. Han har kun siddet ved mig i viklen. De fleste kan slet ikke forstå det, jeg må jo mangle at trille med barnevogn, men ærligt.. Nej, det her vikleri er langt bedre, praktisk og hammer nemt!

Når jeg vikler så har jeg for det første frie hænder, en meget vigtnuig faktor med 3 så små børn, hvor de 2 store gerne løber hver sin retning så snart muligheden byder, det er alfa omega! Selvfølgelig ville jeg også have hænderne fri med en barnevogn, men den ville jeg jo så også skulle manøvre rundt med, og ærligt så er en barnevogn ikke just lavet til at løbe om kap med 2 drenge på 2 (om 3 dage) og 3 år.

Derudover så er jeg også fri for de der stressede situationer, hvor man har en ulykkelig baby i barnevognen. Barnegråd er voldsomt stressende, og jeg ved at jeg godt kan miste overblik og blive kort for hovedet når Zilas græder, også forestil jer det kombineret med at være på tur alle 4, kaos! Omvendt når Zilas sidder i viklen, så enten sover han eller kigger han, ALDRIG har han været unødig ked af det i viklen, kun hvis han har været sulten, men så tager det 2 minutter, også kan han sørme også blive ammet gående i viklen, med begge hænder frie! Så smart..

Også giver jeg ham også uendelige mængder tryghed. For tiden er ofte knap og de store tager meget fokus, nogle gange glemmer jeg ham der Zilas også er der, men det føler jeg at jeg kompenserer for ved altid at lade ham være tæt og give ham masser af nær kontakt og jeg tror også på det er med til at gøre ham til den rolige og glade dreng som han er!♡

Nogle vil frygte dårlige vaner, mene at det skal trænes at ligge i barnevognen til når de skal passes, men min erfaring siger at børn tilpasser sig når de er væk fra mor, de ved at det er anderledes i vuggestuen og andre steder, og indfinder sig med det hele. Så her træner vi ikke, vi gør det der fungerer i nuet og vi elsker det! Jeg kunne ikke klare mig uden min vikle♡ Jeg mangler slet ikke en barnevogn!

Tak fordi du læste med og husk at følg med på instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar