Ikke kategoriseret

Jeg tager styringen #2 hvor er det vildt!

Endnu en uge er gået, og det bliver kun lettere, jeg er ved at have indfundet mig med min nye livsstil! Jeg er ikke sulten mere og jeg har indfundet mig med at drikke vand, at væske ikke er et nydelsesmiddel, og vand er slet ikke så slemt, hvis bare man sørger for at have noget på køl!

Jeg er sågar nået et punkt hvor jeg ikke bliver fristet og det er mega stort! I lørdags holdte vi fødselsdag for Felix og jeg og selvfølgelig skulle gæsterne tilbydes god mad, snacks og sodavand, så der var købt chips, nødder og sodavand ind for den helt store guldmedalje. Hele dagen sad jeg med min vandflaske og følte ikke trang til at smage, drengene og jeg havde endda bagt kage om formiddagen og heller ikke det fristede!

Men det aller bedste er at der var tonsvis af rester, tilbage var 4 liter sodavand, masser af chips og kage, kagen blev sendt med svigermor hjem og sørme ikke sodavanden og chipsne er her endnu, uden at jeg har følt mig fristet, chipsne ligger bare i skuffen og sodavanden står pænt og kigger på mig, men jeg er ligeglad, jeg har mit vand!

Det frister slet ikke!

 

Det er vildt at være nået hertil! Det er top motiverende at kunne mærke den forskel der er, hvordan min psyke er ændret. Jeg føler jeg har mere energi, mere overskud og føler mig ikke så udmattet som tidligere, jeg stopper ikke foreløbig.

Hvad mere fantastisk er vægten, faktisk synes jeg at det er helt skørt, men jeg tænker en del af det er væske, samtidig med at min krop også har trængt til at komme af med alle de ekstra kilo, før opretholdt jeg bare vægten med min EKSTREMT usunde livsstil!

Ja! Du ser rigtigt 96.8 kilo, jeg har tabt mig yderligere 3 kg og i alt 6.7 kilo på 14 dage, det er jo svimlende, men for filan hvor giver det mig blod på tanden! Jeg er stolt, og føler mig pisse sej ♡

Nb til de nysgerrige, så har jeg vundet Sørens og mit væddemål 2 uger i træk, jeg er 400 kr rigere og 6.7 kilo lettere, men hey.. Søren har også tabt sig 2.2 kilo, det er sejt! 

Læs mere om at jeg tager styringen og væddemålet her !

Husk at følg med på instagram, hvor der også kommer inspiration til lækker sund mad ♡

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar