Ikke kategoriseret

Jeg tager kontrollen #3 – om snyde dage!

Nu er der gået endnu en uge. Jeg er nået til det punkt i min nye livsstil, at jeg ikke længere har trang til hverken cola eller slik, OVERHOVEDET. Det absolut ENESTE tidspunkt jeg kan mærke trangen, er i de stille timer om aftenen, men det er ikke en decideret trang, det er mere kedsomhed og et behov for at putte ting i hovedet! 😀
Jeg er begyndt at elske vand og vil langt hellere drikke et koldt glas vand end alternative drikke, jeg kan tydeligt mærke hvordan bare saftevand slet ikke slukker tørsten og gør det for mig som min krop gerne vil have, andre ting er nu nydelsesmidler, det er STORT!

I fredags var vi til julefrokost. Det efterlod mig i et dilemma, for jeg gider heller ikke og være i byen og takke nej, og be om vand fra hanen, det bliver også så mega upraktisk her i juleperioden. Derfor besluttede jeg mig at den dag og fremover så må jeg gerne “skejse ud”, når vi er i byen eller til fødselsdag, (inklusiv juleaften og nytårsaften herhjemme) så har man også noget at se frem til, også skal man gøre det med god samvittighed! Så fredag fik jeg alt for meget mad, sild, tarteletter, fiskefileter, kage, chokolade og cola. Sjovt nok så drak jeg kun få glas cola, hvor jeg før snildt kunne hamre 2 liter cola, så var mit behov minimalt, det er altså mega fedt at mærke!

Jeg opstartede selvfølgelig den gode livsstil dagen efter, og fordi jeg lod mig gøre det med god samvittighed, så oplevede jeg faktisk ikke at have trang efterfølgende, i stedet så fik jeg en optur, fik løbet hornene af mig,  også var det ellers tilbage på hesten igen! Og trods alt det usunde om fredagen, så var det altså ikke helt slemt, hvis du spørger vægten 😉

Vægten sagde alligevel 94.5, et vægttab på 1.1 kilo den sidste uge. Det betyder at jeg nu er oppe på et vægttab på hele 9.2 kilo på kun 4 uger! Det synes jeg er mega vildt! Mange spørg ind til hvad mit mål er, og drømme vægten er helt klart de 65 kilo, men for at være realistisk har jeg sat mig et mål der hedder 75 kilo, og alt derunder er kæmpe bonus! Jeg ved nu at jeg kan, jeg har holdt fast i 4 uger, og jeg føler mig MEGA sej, den nye livsstil er kommet for at blive, jeg har kontrollen!

Kender du ikke til konceptet med at jeg tager kontrollen, kan du læse mere her!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar