Ikke kategoriseret

Juletanker fra en (tidligere) jule-hader!

Glædelig første december! Normalt ville jeg slet ikke være i hopla lige nu, fordi jeg i virkeligheden er jordens mest anti-julede menneske, jeg har altid hadet Julen. Julemad siger mig intet, og alt det der med en kæmpe forbrugsfest er ikke mig, jeg har et år holdt jul helt alene med min mor, med utraditionel julemad og ingen juletræ og af flere omgange har jeg været i Spanien og fokuseret mere på at drikke rødvin end og hygge mig med familien. Julen var opblæst, hvis du sprugte mig, FØR.

Men for første gang siden jeg selv var barn, har jeg glædet mig, jeg har glædet mig rigtig meget! I år kan Zacharias forstå, og pludselig kan man igen blive hevet ind i den her magiske verden med julemanden nisser og alle de fantastiske fortællinger. Som familie er vi for første gang ved at bygge vores helt egne traditioner op, traditioner som skal holde ved de næste mange år, jeg synes det er en forbandet smuk tanke!

Her til morgen havde nissen lavet løjer og lagt en gave i julesokken, drengene var overlykkelige og Zachariasen har hele morgenen snakket om nissen, som kommer om natten! Det er simpelthen bare SÅ hyggeligt. Jeg har også allerede planlagt juleaktiviteter for fuld skrue hele weekenden, småkager der skal bages, kravlenisser der skal males med god julemusik, jeg kan slet ikke vente, også er det altså fantastisk at bo i midtbyen hvor der er julemarked og julelys, der giver en fantastisk stemning, jeg er vild med det!

Så glædelig første december skal der igen lyde herfra, børn de gør bare julen magisk ♡

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar