Ikke kategoriseret

Shitstorm og radio <3

Okay mit hoved kører på højtryk, i dag har jeg haft 2 interviews og i går aftes 1, jeg er kommet ud i en svensk avis og i dag var jeg kort med i radio nova som tog min artikel op. De opfordrede folk med fordomme til at ringe ind, men alle der ringede ind havde ingen fordomme (mig selv inklusiv, sjovt nok!), ikke en turde ringe ind med det her grimme syn og tale åbent om det. Det er sku lidt sigende og ikke mindst skræmmende, at blot når konfrontationen foregår telefonisk, så tør folk ikke. Det er blevet alt for nemt, at sidde bag sin skærm og råbe højt.

I dag kom min artikel også op på BT’s side, dette medførte en shitstorm uden lige. Jeg har modtaget de første 20 hadefulde beskeder i indbakken og retorikken der var langt værre end de 2 forudgående artikler. Men sådan er det, jeg havde selv valgt at sige ja til at BT måtte bringe den. Jeg tror også at BT’s læsere er dominerede af en bestemt type mennesker (uden at sige for meget) som faktisk har en tendens til at være yderst fordomsfulde, og måske er det dem man skal prøve at nå ud til, selvom det på ingen måder er menneskeligt at blive kaldt klam, ulækker, malkeko, samfundsnasser i et væk, godt jeg ved bedre! <3 Og jeg har prøvet, årh hvor har jeg prøvet at debatterer sobert, og jeg siger til mig selv, at bare en forstår, så er det, det hele værd!

Men at ingen ville ringe ind  i radio nova og det faktum at der var OVERTAL, af grimme gloser på BT’s side, det vidner jo også om at den værste fordømmelse er at finde online. I virkeligheden skal man måske ikke frygte konfrontationer så meget i den virkelige verden, fordi folk simpelthen ikke tør (hvilket de overhovedet heller ikke skal), men man bliver bare så skræmt, når man læser online hvor hårde folk er, og kan godt tro at det er tonen i den virkelige verden, men det er det HELDIGVIS IKKE. De sociale medier er noget værre L O R T, på det område!

Stof til eftertanke, ja!

Også er der lige et lille heads up til hvis du hører radio. Jeg er i Radio24syv morgen, i morgen tidlig kl 7.30, til et større interview også med videosekvens, så det bliver super spændende! Så kan i også høre mig live og ikke kun på skrift <3

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Natasja
  4. december 2017 den 23:53

  Jeg kan ærlig talt ikke forstå hvorfor folk mener de skal blande sig i amning og da specielt ikke på den negative måde. Det er beviseligt der sundeste for banet både fysisk og mentalt. Så for børnene er det jo det bedste og når mor og børn trives med det, hvordan kan det så rage andre?!! Og i øvrigt skønt med en amning der fungerer.
  Kæmpe klap herfra

 • Svar
  Line
  5. december 2017 den 21:25

  Jeg synes du er en super mor, der gør det bedste for sine børn! Og flot du står frem og fortæller om det!!
  Og helt ærlig dem der brokker sig drikker formentlig selv brystmælk, bare fra et stort klovdyr.

 • Svar
  Camilla
  6. december 2017 den 9:20

  Ammeklubben! Benhård klub at være medlem i, men det er den bedste klub! jeg Kan savne det inderligt til tider 🙂

  – dejligt du tager det op, måske en dag behøver ingen føle at de skal amme på toilettet længere.

 • Skriv kommentar