Ikke kategoriseret

TAK TIL JER!♡

I dag har været den vildeste dag, jeg har nu sammenlagt tilbragt 6 timer i tog, og har stadig 2 tilbage før vi når Randers, Zilas sover i min favn, og jeg er helt ekstatisk! At være i Godaften Danmark var det vildeste længe, og jeg synes bare det gik så godt. (Udover jeg så lidt sur ud 😂)

Og hvor er det bare fantastisk med den støtte og det sammenhold, jeg bliver helt rørstrømsk, over 200 mennesker har delt billeder på instagram, med hashtagget #jegstøtterlunamunk. Jeg er ikke kun glad for støtten, jeg er lykkelig, lykkelig over sammenholdet og jeg mener det helt inde fra hjertet når jeg siger at jeg IKKE kunne klare det uden jeres opbakning! Jeg har hørt så grimme ting de sidste dage og selvom jeg har taget imod, så har i haft min ryg, i har bekræftet mig i at jeg gør det rigtige, og det betyder så meget!

Det er blevet noget større og jeg tror og håber på at det er et skridt i den rigtige retning, et skridt på vejen til accept, for der skal være plads til alle ligegyldigt hvordan vi gør og INGEN skal skamme sig over deres måde at være mor på, ingen. Tak, tak og atter tak!

Nu vil jeg lukke lidt ned for i dag, i morgen har jeg så meget at fortælle, for det var en på opleveren at være med i godaften danmark♡ 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar