Ikke kategoriseret

#jegstøtterlunamunk

Den dag jeg skulle i Go’ aften Danmark var der nogle fantastiske kvinder der lavede hashtagget #jegstøtterlunamunk, som en måde, at vise de var på min side, midt i alt det grumme. Der blev delt ammebilleder og andre skønne billeder, og hold nu op hvor var det smukt! At opleve sådan et sammenhold, det var jo helt fantastisk.

Det er nået vidt og bredt ud, over 300 hashtags på instagram, og sågar Kathrine Birk var med på hendes facebook side.

Jeg har næsten grædt af glæde når jeg har læst al den kærlighed og selvom det er mig der er i fokus, så husk nu på hvad vi kan sammen! Jeg tænker nok at hele det her fokus dulmer ned (det er det allerede gjort lidt) men derfor er vi altså en stor række kvinder som støtter og bakker hinanden op, og det er så betydningsfuldt i en verden fuld af fordømmelse. Det er nemlig rart at vide der altid er opbakning at hente, for så kan man pludselig meget mere, jeg kan i hvert fald se igennem alle de grimme gloser, og huske på hvorfor jeg tager imod som jeg gør, for os alle sammen!

Min pointe, fortsæt sammenholdet, også når der kommer ro på! Og jeg vil selvfølgelig fortsætte min egen kamp om normalisering, her på bloggen og jeg er altid klar på at hjælpe andre mødre i modvind!

#jegstøtterallejer ♡

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar