Ikke kategoriseret

En tur i Go’Aften Danmark ♡

Jeg havde på fornemmelsen at jeg ville blive kontaktet af Go’Aften Danmark, da hele min historie var jo den helt store sensation, jeg var jo overalt og blev kontaktet alle steder fra! Så tirsdag kl. 11 blev jeg kontaktet af produktionen, med spørgsmålet om jeg kunne komme i studiet om aftenen. Selvfølgelig! Det var virkelig toppen, målet, det var stort.

Det betød stress og jag, da jeg bor helt over i Randers, så er der lang vej og allerede 13.33 skulle jeg med toget, jeg skulle i bad, gøre mig klar, pakke til mig og Zilas (min mor havde Felix og Zacharias) og finde en der ville holde mig med selskab, det lykkedes, og trods sved på panden nåede vi det, dog uden stofbleer og vådservietter, godt man er vandt til at være kreativ i sådanne situationer 😂

Tog turen gik så fint, Zilas er heldigvis så blid og nem, og som altid havde jeg intet andet tilbehør end viklen med, det er faktisk lidt badass, kun at have en vikle med på sådan en sviptur til KBH synes jeg, så en stor del af tiden sov han bare i min favn i toget, skønne dreng!

Kl 17 var vi fremme og derfra havde vi så 30 minutter til at finde bagindgangen til tivoli, hvor Go’Aften Danmark bliver filmet fra. Det var kaos, vi endte på en større omvej og nåede det lige knap og nap, det ikke sådan når man kommer fra “landet”. Ved bagindgangen var der stor forvirring, der var en dør og et kontrolrum, hvor vi stak hovederne ind og spurgte om vej. Vi var det rigtige sted, for vi skulle blot oplyse vores navne og fik så lov at gå igennem døren, med en beskrivelse af hvor vi skulle gå hen. Det var selvfølgelig også kaos, vi farede forvirrede rundt i Tivoli, og selv ikke de ansatte vidste hvor vi skulle hen, men ja altså.. Flot det var der, det gjorde ikke noget at det var der man var farret vild, haha! Til sidst, efter flere telefon samtaler, fandt vi det.

Backstage stod der på en dør, som egentlig var indgangen til et rodet rum, et lille køkken, og en baggang med et toilet og et meget lille baglokale, som var indrettet til makeup rum, det var meget specielt, for jeg havde forestillet mig noget helt andet! Jeg fik sagt hej til Jes og produktionen, Jes skulle først op og optage forud med Cartoons og derfor kom jeg ind i makeuppen. hvor jeg fik ordnet hår og blev sminket af en stylist. Så flot har jeg sjældent set ud, ha ha!

Da mig og Jes hver især var færdige, satte vi os i køkkenet hvor han breifede mig, han læste alle de spørgsmål op han ville stille mig, og beskrev hvad der skulle foregå, spørgsmålene var kommet ud fra et interview tidligere på dagen mellem mig og producenten. Så var jeg forberedt, også var det bare at vente. Jeg fik mikrofon på og efter små 20 minutter, blev mig og Cartoons hentet op i studiet. Jeg blev enig med mig selv om at lade Zilas blive nede ved min veninde, da han var ret urolig, og jeg bestemt ikke ville kunne holde fokus, med ham i studiet.

Vi gik op ovenpå hvor studiet lå, og jeg blev sat på en stol ude i siden da Cartoons skulle på først. Jeg blev fortalt inden at når de var færdige havde vi 30 sekunder til skift, så jeg skulle være klar. Det var meget sjovt at sidde med der på sidelinjen, af noget man så ofte har set i tv’et, men samtidig blev jeg også SINDSYGT nervøs i tiden der gik, uha.. Og da det endelig blev min tur, bankede mit hjerte så hårdt at jeg troede hele Danmark kunne høre det, ha ha! Men jeg klarede det, og nu har jeg set det flere gange, og jeg synes næsten ikke at jeg kunne have klaret det bedre, pyha!

Vi kom nedenunder, sagde så farvel og gik, det gik meget hurtigt, jeg fik dog ros med på vejen, de kunne godt mærke jeg havde været nervøs, men fortalte mig at jeg havde klaret det til UG.

Også gik det ellers bare hjem af igen, toget kørte kl 8, vi fik spist mad, og købt vådservietter. Det var totalt vildt, for min indbakke på facebook var rødglødende, efter jeg havde været på modtog jeg intet mindre end 250 beskeder fra fremmede, som enten var grumme eller som støttede mig, det var en meget speciel oplevelse at være fokus for så meget opmærksomhed! Turen hjem gik også ligeså fint som derhen, Zilas sov det meste af vejen og kl 00.00 landede vi hjemme i Randers, sikke en dag! Men det var det hele værd, total grænseoverskridende og mega fedt, jeg er stadig lidt høj på oplevelsen, men nu har i vidst også hørt nok om det ♡

Oversigten over artiklerne og et klip fra showet, kan ses her

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar