Ikke kategoriseret

Jeg laver faktisk andet end at amme!

Åh ja, et spørgsmål jeg tit får, “laver du andet end at amme?”. Nogle siger det med et glimt i øjet og et skævt smil, mens andre oprigtig tror at jeg bare er sådan en skør type, som konstant sidder med brysterne fremme. Jeg kan lave en spoiler og fortælle at sidstnævnte, slet ikke er tilfældet, for selvom jeg ammer 3 børn, så er jeg bare et helt normalt menneske!

Mange tror også at jeg udover mine børn, slet ikke har et liv. Ofte fordi jeg bruger så fandens meget tid med dem, men også fordi man aldrig hører om andet. MEN jeg har altså et helt normalt liv, mine børn er i fokus, men jeg har altså venner, jeg har daglige telefonsamtaler om alting og ingenting, jeg har en familie, jeg griner, græder og diskuterer med de tætte på mig, som alle andre gør, det er ikke fordi jeg lever i en bobbel kun mig, drengene og Søren.

Og jeg føler mig faktisk heldig, for i mit liv har jeg 5 rigtig tætte veninder. 4 Venskaber som har mange år på bagen, som ingen børn har, men som hænger i og holder ved og et nyere venskab som er kommet i og med at vi begge har fundet en fælles interesse i at have børn, alle 5 veninder, jeg aldrig ville bytte for noget. For ja, tiden er ikke hvad den var inden børn, vi ses ikke dagligt, nogle gange glemmer jeg at skrive, nogle gange hører jeg ikke fra dem, det er venskaber af en helt anden kaliber, men det er venskaber der holder, og veninder jeg evigt og altid kan regne med når det hele brænder på.

I dag var vi samlet til damefrokost hjemme i min stue, desværre uden min søde Fie, da hendes søn havde fødselsdag, men selvom at vi har set hinanden hvad der kan tælles på 2 hænder, det sidste halve år, ja.. Så er snakken, hyggen og stemningen der bare som den plejer, intet er ændret, vi er bare der hvor vi altid har været, det er fucking fantastisk, det er det.

De her venskaber har nået et helt nyt niveau, en seriøsitet hvor man ved at det aldrig ændres, vi har været igennem så meget at vi er over uvenskaber, konfrontationer og andre ting der hører ungdommen til, vi har hinanden også selvom vi ikke ses ret ofte, jeg er mega heldig, det er jeg!

Så ja, jeg laver andet end at amme, jeg bruger blandt andet tid på jordens skønneste veninder <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar