Ikke kategoriseret

Når 3 børn er 10 for mange!

Er der nogen tidspunkter hvor jeg synes 3 børn er 10 for mange, så er det nu. Jeg sidder her med en koloenorm hovedpine og har grædt af frustration. JEG ER SÅ TRÆT!

Natten har været forfærdelig, mildest talt! De første aftentimer var som vanelige, Felix vågnede gerne en gang i timen og jeg farede ind og ud af soveværelset. Da klokken så blev 22, vågnede Zilas og han ville bare IKKE sove, et eller andet gik ham på, han var ulykkelig, virkede til at have ondt, måske maven, jeg fandt aldrig ud af det. Det startede en kæde reaktion, han vækkede af flere omgange Felix og hver gang jeg prøvede at ligge Zilas, fik Felix vækket ham. Min tålmodighed blev hurtigt overtaget af frustration, og det smittede af, hele vejen rundt. Først kl 1 om natten var der ro på, og bare tidspunktet stressede mig, for jeg har altså a-børn der typisk vågner kl 5 og søndage, kræver bare at man er på! Skæbnen ville så at jeg blev vækket ved Zacharias der sad og skreg: “mor, mor, mor”, kl 3.30, jeg skulle holde ham i hånden, han kunne ikke sove. Fint, han sov så bare ikke mere, lå og sparkede og slog mig, lige indtil jeg gav op og stod op for at de andre ikke skulle vågne.

Nu sidder jeg så her, som sagt med hovedpine og må konstant aktiverer mig selv, for ikke at sove i den position jeg nu befinder mig i. Vi har været oppe i 2 timer, Zacharias er mere eller mindre destruktiv på baggrund af at han er total overtræt og jeg tæller bare minutter, til at det er tilladt at gå ind og sove lur. Og ja, lige nu ville jeg sørme ønske jeg havde 10 børn mindre, eller hvor mange der nu er. Jeg kaster mig ud i kaffe, selvom jeg hader det…..

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Gl mor
  17. december 2017 den 17:41

  Samsovning velsignelse

 • Svar
  Cathrine Højrup Gustafsson
  19. december 2017 den 21:43

  Du er skisme sej, altså!

 • Skriv kommentar