Ikke kategoriseret

Enden på en æra!

Så er det sket, i dag er slutningen på en æra. Jeg ved vitterligt ikke om jeg skal grine eller om jeg skal græde, for hold nu op jeg er splittet. Fra i dag er det slut med middagslur til Zacharias. Altså, jeg nægter ham den ikke, men de sidste 2 uger har han nægtet at sove oppe i børnehaven, det var sjovere at lege, og hele weekenden nægtede han for første gang nogensinde, også at sove hjemme. FUCK! De har nu sendt sengetøjet med hjem fra børnehaven og stopper med at prøve og putte ham…

For det første er det vildt som tiden flyver, at min dreng er ved at være så stor nu, at vi er over det punkt. Lige nu befinder vi os selvfølgelig i overgangsfasen, det er mega hårdt for ham, for selvom det er hans valg, så er han mega træt, efterdagene går tit med en MEGET ulykkelig dreng, bare jeg kigger forkert, så knækker filmen. Men tænk sig at han er så stor, og tænk sig at han helt selv har valgt overgangen. I mine grønne dage som mor, var jeg helt sikker på at det skulle trænes, at det var et valg jeg skulle tage for ham, at luren var slut, men sådan nogle små mennesker de kan jo godt selv fortælle hvornår de er klar, det er vildt!

Derudover så har jeg i et øjebliks egoisme lyst til at sætte mig ned og tude, ikke rørstrømsk, nej, tude fordi det er en kæmpe omvæltning for mig! Nu er det slut med en lur sammen med drengene, i de hårde weekender, hvor man er på, meget, nu skal man pludselig være på KONSTANT, ingen “mig-tid”, arg! Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke kan unde ham det, men sætter jeg mig selv i centrum, så er det altså vildt nederen at skulle mangle det der pusterum midt på dagen,

Så ja, FUCK! En æra er slut, og det kræver omstilling både for Zacharias, men så sandelig også for mig, tiden flyver afsted! <3

Også er vi også begyndt at bruge makeup, stop tiden! 😀

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    VenterPaaVinBlog
    19. december 2017 den 13:00

    Sikke stor han bliver – håber det kommer til at gå godt (:

    – A

  • Skriv kommentar