Ikke kategoriseret

Fucking superhelte der ved det hele!

Jeg sidder her med tårer der triller ned af kinderne og er mega frustreret! Vi lever i en verden hvor alle ved mere om os selv, end vi selv gør, alle andre har tilsyneladende regnet hele verdenen ud, sikke nogle super helte! Det er så skønt, og jeg oplever det hver eneste dag på de sociale medier, folk der ved at det er mit behov at jeg ammer, folk som ved at jeg ligger noget op med en skjult agenda, folk som ved hvordan jeg generelt er som mor, ja, alle har bare regnet mig ud!

At det er folk jeg slet ikke kender i virkeligheden, er en ting, det er stadig pisse irriterende, men det er noget jeg kan abstrahere fra, mobilen og computeren kan jeg altid ligge væk, altid. Der hvor der rammer og der hvor det gør ondt, er når det er folk tætte på der bare ved det hele. Folk som taler bag min ryg, eller personer man elsker, som vitterligt tror de ved det hele, også selvom man ikke er til stede, folk der ikke ser en.

Det er jeg lige til aften blevet konfronteret med, og her knækker filmen bare, jeg er et menneske, det var briste punktet, jeg græder. Det er sindssygt hårdt, især fordi jeg selv kender sandheden, og fandme nej om jeg gider forsvare hvordan jeg er mor, hvis ikke de her personer kan se det, så ser de ikke mig også er der ikke grund til at de er i mit liv længere. Sådan er det, og sådan bliver det, nok er nok.

Hvad vil jeg med det her? Intet, lufte mine tanker og mine frustrationer også vil jeg lige dunke alle jer superhelte oveni hovedet, så længe i ikke er til stede, så ved i ikke en skid, simpelt, og pas så jer selv!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar