Ikke kategoriseret

Om lorte julegaver og dumme fejl.

Nå ja, det her er endnu et af de her tætte søskende fænomener, og når de endnu en gang er ved at rive håret af hinanden, ja så sidder jeg bare og vugger i fosterstilling og tænker “det kunne du have sagt dig selv!”..

Drengene har fået nogle fantastiske gaver, virkelig. Noget af det der hitter mest, er det her bobles, noget jeg havde svoret vi aldrig skulle eje, jeg synes altid der har virket som overflødig gadgets som koster kassen, men for fanden hvor er det guld værd, til 2 energibomber! I julegave fik de dinoen, flyet og tumle sten, mega fedt!

Men det er så her den fatale fejl opstår, de fik (sjovt nok, prisen taget i betragtning) kun en af hver, de burde jo kunne dele! Det er de så knap så enige med mig i, faktisk virker det her skide bobles mere som en frustrations faktor, end god motorisk legetøj, for hver eneste gang de leger sammen med det, så skændes de! Enten tager den ene patent på dinoen, eller også er den anden for langsom, det er en stor kamp! Men hver gang de leger individuelt med det, ja så er det hammer fantastisk. Og sådan er det med hver ENESTE ting de har fået, med køkken sættet fra bedstefar eller bil bordet fra morfar, det er en stor kamp, lige nu for pester jeg alle de her julegaver langt væk, og har flere gange bare overvejet at gemme det alt sammen væk for nu, jeg bliver skør!

Men det er bare en af de der kampe og ih hvor jeg prøver, jeg befinder mig konstant i mellem dem, så der ikke kan uddeles slag og spark og jeg italesætter så godt jeg overhovedet har lært, hvordan vi skal dele! Heldigvis går det fremad og jeg trøster mig med det er god “træning”, min tålmodighed bliver testet igennem forfra og bagfra, og drengene kommer forhåbentligvis tættere på at lære og dele, intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

MEN næste år, tager vi kun imod gaver hvis der er 2, måske 3 af hver, for Zilas er jo også stor til den tid.. Ouh my, det bliver spændende 😂

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar