Ikke kategoriseret

Året 2017 ♡

Så gik der endnu et år, det er for sindssygt, for hold nu op hvor flyver tiden, efter man har fået børn. Tænk sig at det allerede er 3 år siden jeg holdte den første nytårsaften med børn, en aften der inden, altid kun havde et formål, alkohol, blev pludselig noget helt andet, og for mig langt bedre. Det er faktisk i dag 4 år siden, at jeg for sidste gang var fuld, sådan rigtig. Siden jeg blev gravid med Zacharias, kan mængden af indtaget alkohol tælles på 2 hænder, jeg er blevet afholdskvinde 😂

Året 2017

Året 2017 har været et af de mest begivenhedsrige år nogensinde, det har været et år fuld af personlige sejre, og selvfølgelig en lykkerus oven på fødslen af Zilas og det faktum at jeg blev mor til 3.

Året startede godt, eller hvordan man nu definerer det, det startede med at jeg endelig kunne offentliggøre at baby nummer 3 var på vej (læs her) det havde været et par hårde måneder, min krop er altid vendt helt på hovedet i første trimester, og det er virkelig ikke sjovt ikke at kunne fortælle omverdenen, hvorfor man pludselig har taget 6 kg på, og ligner en der er mere død end levende 😅 men jeg klarede det, og derfra blev det en kamp, for en graviditet og det at være mor til 2 små børn, som jeg havde ene ansvaret for i hverdagene, var ikke nemt! Men jeg var realistisk, fik skåret ned i mine timer, så jeg kunne klare det hele, og trods trusler om at de ville tage min SU, kæmpede jeg mig hen til eksamenerne og kom ud på den anden side, med 4 flotte karakterer 4, 7, 10 og 12 (ja en af hver) og det er til trods for at sidste gang jeg befandt mig i en eksamens situation, var tilbage i 2012.

Jeg klarede sommeren, og er stadig lykkelig over den lorte sommer vi havde, havde det været meget varmere, ja.. Så ved jeg ikke hvad jeg havde gjort. Vi nåede August og først 9 dage over tid, og efter en masse bøvl med forhøjet blodtryk og min hjemmefødsel der var i fare, kom Zilas til verdenen i det der i min optik var drømmefødslen, jeg var lykkelig.

Jeg erfarede hurtigt at det at være mor til 3, slet ikke var slemt, allerede på 2. dagen, var vi tilbage til hverdagen, jeg hentede og bragte ungerne og alt kørte, jeg følte mig som en super mor og gør det stadig (UNDSKYLD jantelov) Oven i det har jeg formået hver aften at sidde og studerer hjemmefra, jeg har holdt fast selv om det til tider er mega hårdt, men det første halve år er gået og jeg er med, jeg klarer det.

Året sluttede så af med at jeg blottede mig for hele Danmark som langtidsammer, det var en både spændende og mega grænseoverskridende oplevelse. En oplevelse som har lært mig meget, jeg kan klare langt mere end jeg tror, for efter at være blevet shitstormet af hele landet, står jeg her endnu, og jeg lærte at jeg nemt kunne lukke af, jeg er stærkere end jeg lige tror!

Alt i alt har 2017 været et fantastisk år, jeg har virkelig lært at leve efter, “man kan hvad man vil”, og jeg er faktisk mega stolt af mig selv og alt det jeg har formået! Det kommende år 2018, bliver for vildt, hvis i er glade for at følge mig, så glæd jer, for i kommer til at se langt mere til mig, flere steder, mere kan jeg ikke afsløre nu!

Til slut, så skal i bare have et tak, tak til alle jer der har læst med og brugt jeres tid på mig i 2017, pas nu på jer selv i aften ♡

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar