Ikke kategoriseret

Vores nytårsaften ♡

Hvordan holder man egentlig nytårsaften med 3 så små børn? Vi har allerede fastsat vores helt egne traditioner, og jeg synes faktisk nytårsaften er årets hyggeligste dag, som det ser ud lige nu.

Hvad laver vi så? Jo.. Intet udover det sædvanlige herhjemme, vi er bare os, altså vi sørger for at have handlet ind på forskud, så vi ikke behøver bevæge os en meter, skabene er fyldt med lækkerier som der bliver spist løbende af dagen og hvert år kommer min far, hans kone og mine brødre og ønsker godt nytår, hvor de fyrer børnefyrværkeri af med drengene, som de synes er helt fantastisk. Oveni det kommer min far altid med hjemmelavet 3 retters menu, en menu mig og Søren tillader os at nyde og forberede over et glas mokai når drengene sover. Felix og Zacharias blev så på eget valg spist af med mcdonaldsmad og is, alt imens vi tændte bordbomber ved bordet, et kæmpe hit!

De kom i seng til vanelig tid, kl 18.30, de kunne måske godt have været længere oppe, men de var hammer trætte også var det jo pludselig ikke deres behov længere, at holde dem oppe. Næste år når Zacharias har en større forståelse, kan det jo være han gerne vil være længe oppe, og det må han også gerne, ingen tvang, men jeg har aldrig forstået den der med at holde trætte børn vågne, bare fordi, også selvom det kun er en gang om året.

Da drengene sov forberedte vi så lækker mad, som i år bestod af:

Tapas, som bestod af lidt tunmousse, hjemmelavede croquetter, mini belinis med fuet og jamon iberico og noget lækkert flutes.

Okse quvette med hjemmelavet rødvinssauce, kartoffel skiver og hvidløgs marinerede bønner.

Hjemmelavet jordbær is i chokoladeskåle.

Det var så lækkert! Maden blev indtaget til en lejet film (spiderman homecoming) hvor vi efterfølgende puttede på sofaen og bare var os. Da filmen var slut gav vi hinanden gaver. For at gøre aftenen lidt speciel, giver vi nemlig hinanden nytårsgaver i stedet for julegaver, det gør at der er lidt og se frem til! Jeg fik det flotteste tørklæde og en bluse. Efter der gik vi i seng, jeg holdte til 23.45 og måtte så give op, det er alligevel aldrig det værd når man har børn der vågner kl 5 om morgenen ♡

Men selvom det er simpelt og ret så kedeligt i manges øjne, så er det en helt fantastisk aften, for der er en helt speciel stemning, samtidig med det bare er stille og roligt, jeg ønsker mig det ikke anderledes og savner bestemt ikke at vælte rundt i alkohol ♡

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar