Ikke kategoriseret

2017’s 5 mest læste indlæg!

Ja, jeg skriver jo helt vildt, og derfor har jeg lige kigget lidt på statestikken for 2017, og der var selvfølgelig nogle indlæg, som hittede bedre end andre, måske i kan huske dem, eller også så kan i læse med her <3

5.
Det femte mest læste indlæg var indlægget da jeg offentliggjorde min graviditet med Zilas, da jeg endelig kunne fortælle hele verdenen at vi ventede os igen, efter at være blevet bekræftet i at alting var godt! Læs med her

 

4.

Det fjerde mest læste indlæg var indlægget omkring Natascha Linea fra de unge mødre. Indlæggets essens, var ikke at gøre hende til et godt eller bedre menneske, men simpelthen at perspektiverer den her opførelse der florerer hele tiden. Hvis man synes hun er forkert på den, så skal man stadig selv opføre sig ordentligt, også er den ikke længere. En holdning jeg blev yderst upopulær på, blot fordi det var hende jeg bruge som eksempel, sigende? Læs med her

 

3.

Det tredje mest læste indlægget, var indlægget om Amanda som sidder i kørestol og er mor til 3 små børn, hvis man synes jeg er sej, så jeg er vand ved siden af i forhold til Amanda, jeg ser virkelig op til hende og har virkelig meget respekt for den fantastiske kvinde! Læs med her

 

2.

Det andet mest læse indlæg var indlægget som advarer om at skærme af for barnevognen i sommervarmen, noget der desværre er rigtig mange der stadig gør, men som altså er så hammer farligt for de små, da barnevognen kan virke som en bageovn. Læs med her

 

1.

Det mest læste indlæg, var indlægget omkring at man skulle passe på de små fingre. Zilas fik viklet noget snor stramt om sin finger fra liften af, noget jeg altid har frygtet skulle ske, med mit alt for lange hår, det skete så bare helt uventet et andet sted fra, og jeg var mildest talt i panik! Læs med her

 

Det bliver svært at slå 😉

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar