Ikke kategoriseret

Mit 2018 <3

Hvad byder mit 2018 på? Jeg er nemlig helt sikker på at 2018 bliver mit år, fremtidsudsigterne er fantastiske og der kommer til at ske så mange spændende ting. Nogle ting er fastsat, andre er mål som jeg håber at nå, såkaldte nytårsfortsæt, selvom jeg hader det ord, for det er som om de aldrig bliver overholdt, haha!

Men altså mit 2018 byder blandt andet på en helveds masse eksamener til sommer, hvor jeg afslutter mit 2. år på HF, hvorefter jeg tager hul på det sidste år. Som mange af jer ved, så droppede jeg barslen, og har siden jeg fødte Zilas, studeret hjemmefra. Jeg har haft læst Historie B, Fysik B og Dansk A indtil nu, og det er gået så godt, at jeg har kastet mig hovedkulds ud i 2 nye fag, nemlig samfundsfag C og religion C. Så på papiret nu har 36 timers ugentlig studie tid, det er altså fuldtidsjob!
Det betyder at jeg skal op til intet mindre end 6 eksamener til sommer, yieks! Men faktum er også at jeg ELSKER det og jeg synes det hele er hammer spændende, jeg nyder at holde hovedet i gang, og elsker den her læringsprocess.

Jeg tager så efter sommer hul på mit sidste år på skolen, som vil byde på matematik B og A, Kemi B, Engelsk B og Fysik A, drømmen er nemlig at læse fysik på universitetet efterfølgende, hvis nogen skulle være i tvivl 😀 Det bliver så spændende! 

Derudover så byder 2018 på, i hvert fald en Spaniens tur, det er fastsat, måske 2, jeg er jo tit og ofte i Barcelona hvor min farfar bor, det er ligesom mit andet hjem, og jeg glæder mig sådan til at komme derned, og vise min farfar Zilas, det har så stor betydning, at han når at se sine oldebørn, 82 år gammel, så er man ikke længere helt ung!

Så sker der også en masse spændende, som jeg endnu ikke kan afsløre, men jeg er mega spændt og kan slet ikke vente på resultatet, og hvordan det bliver taget imod, ligegyldigt hvad så bliver det MEGA spændende, i skal glæde jer <3

2018 bliver også året hvor jeg skal slippe Zilas, hvor han skal starte i vuggestue, det bliver året hvor jeg bliver mor til hele 2 børnehavebørn og det bliver året hvor jeg bliver 25 og pludselig er tættere på de 30, en skræmmende alder hvis du spørger mig! (undskyld)

Derudover så er jeg kommet frem til følgende nytårs fortsæt:

  • At fortsætte mit vægttab, og komme ned unger 70 kg!
  • At dyrke mere motion, som en del af at få mere energi og overskud
  • At gøre mindst en god gerning om måneden
  • At være den bedste mor jeg nu kan formå for mine dejlige drenge, så de vokser op og bliver nogle fantastiske individer.

Ja, total kliché-agtige fortsæt og liste, men altså det er oprigtigt det jeg stiler efter, især det første, det er bare drømmen, og jeg ved jeg kan klare det!

Så nu kan 2018 bare komme an, jeg glæder mig rigtig meget, og er klar til at forme et perfekt år så godt jeg kan! 2017 bliver klart svært at slå, men jeg tror alligevel at 2018 er et godt bud på et bedre år <3

Jeg håber at i ALLE kom godt ind i det nye år og at 2018 bliver JERES år <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar