Ikke kategoriseret

Stopprøver i 0. klasse!

Okay, først LA, og nu ser blå blok positivt på den her stopprøve i 0. klasse, jeg troede lidt at den ville dø, eftersom LA startede ud med forslaget, de er kendt for de her lidt skøre og impulsive forslag, men nej.. Der er andre der er med på den, og derfor er jeg nød til lige at ytre min mening, i kender mig, jeg kan ikke lade vær’..

Og hold nu kæft hvor er det bare uambitiøst, 0. klasse er alt for sent hvis du spørger mig! Som dyreart er vi generelt håbløst bagude, for når vi bliver født, så kan vi ikke en skid, men næsten alle andre dyrearter de rejser sig og går lige efter fødslen. Det kan godt være der sidder en regering og mener vi er intellektuelt overlegne over eks heste og andre pattedyr, men det er en illusion, vi er bagude, for hvis de kan gå og vi skal bruge et helt år på at lære det, hvad skal der så ikke blive af os?! For at komme det her problem til livs, så batter stopprøver i 0. klasse ikke en skid, de må indføres fra fødslen af, og består babyerne ikke, rejser de sig ikke op og går med det samme, så må de tilbage hvor de kom fra, for det er simpelthen ikke godt nok!

Så slipper vi måske også for skøre politikkere, som rent faktisk tror på at stopprøver er en god idé.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar