Ikke kategoriseret

Jeg taber mit hår! :'(

Nå ja, som om min krop ikke har været igennem nok, så kommer der endnu et minus ved at blive mor og tilsidesætte alle sine behov, KONSTANT. I stedet for at blive belønnet, så bliver jeg straffet, det er bare typisk.

Farvel til hår, og farvel til at kunne sætte mit hår op, det ser ud af helveds til, for ja, det er en ting, det er normalt at tabe sit hår ovenpå en fødsel, i mega store pletter, SUK! Det gør det ikke bedre, at jeg i forvejen har ultra meget fe-hår.

Jeg føler lidt at der bare sidder nogen og mener jeg skal straffes, med blister og hårtab, jeg føler mig ikke ret meget menneske lige nu. Jeg må have været et forfærdeligt menneske i et tidligere liv!

Men om ikke andet, så bekræfter det her kort mig gang på gang i at kvinder er det stærke køn, at vi er hammer seje, tænk sig at vi kan være gravide, føde, tilsidesætte alle behov og tabe alt vores hår, så bliver det sku ikke mere badass, girl power!!♡

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar